Svařované strojní konstrukce

Svařování: Naše specializace s rozsáhlými možnostmi

Svařování patří klíčové oblasti naší specializace, a tedy i silné stránky. V naší firmě Sinop SMP máme k dispozici široké spektrum svařovacích technologií, které nám umožňují efektivně a precizně zpracovávat i ty nejkomplexnější výrobky. Díky našim dlouholetým zkušenostem a odborným znalostem v této oblasti jsme schopni vyhovět různorodým požadavkům našich zákazníků a zajistit vysokou kvalitu a spolehlivost jejich produktů.

Technologie a zkušenosti

Naše firma disponuje moderními technologiemi, které nám umožňují pracovat s širokým spektrem materiálů. Mezi námi používané svařovací metody patří:

MIG/MAG: Tento typ svařování je ideální pro spojování různých kovových materiálů, včetně hutních profilů a plechových dílů. Umožňuje vysokou produktivitu a kvalitu svarů, což je klíčové pro náročné aplikace.

TIG/WIG: Metodu TIG využíváme pro precizní a esteticky dokonalé svary na tenkých materiálech. Tento proces je známý svou schopností vytvářet čisté a silné svary, což je ideální pro jemné a detailní práce.

Laserové svařování: Tento moderní proces poskytuje extrémně vysokou přesnost a čistotu svarů. Svařením laserovým paprskem je možno dosáhnout hlubokého a úzkého svaru s minimálními deformacemi. Tuto metodu využíváme pro náročné svary s velkým důrazem na vzhled svaru. Laserové svařování je také nasazováno tam, kde je vhodné vnést co nejméně tepla. Tím můžeme předejít kroucení a deformacím svařence.

Bodové svařování: Efektivní pro výrobu malých a středních sérií. Jelikož je velmi rychlé a přesné, tak zajišťuje výrobu s minimálním odpadem.

Svařované konstrukce a optimalizace designu

Vyrábíme svařované strojní konstrukce podle specifikací zákazníků. Zaměřujeme se na precizní provedení a dodržování přísných standardů kvality dle ISO 3834-2. U větších projektů jsme schopni pracovat ruku v ruce s našim zákazníkem a poskytnout služby v oblasti optimalizace designu výrobku. Tím můžeme pomoci, ke snížení výrobních časů a nákladů. Tento přístup zahrnuje pomoc při úpravách konstrukčního návrhu s cílem zvýšit efektivitu výroby, minimalizovat náklady na materiál či na čas svařování.

Rozměrové možnosti a flexibilita

Naše výrobní kapacity zahrnují převážně práci na standardních rozměrech výrobků do dvou metrů a hmotnosti do 100 kg. Naše svařovna je vybavena i dvěma konzolovými jeřáby, tudíž jsme schopni zpracovávat i větší svařence. Nebojíme se tedy přijmout výzvy a zajistit kvalitní svaření i u rozměrnějších konstrukcí.

Máte zájem o svařované strojní konstrukce? Kontaktujte nás

Pokud máte zájem o naše svařovací služby nebo potřebujete nacenit výrobu vaší konstrukce, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme podrobnosti o našich možnostech a pomůžeme vám s realizací vašeho projektu. Pro snadnou komunikaci použijte náš poptávkový formulář, kde můžete specifikovat vaše požadavky a očekávání.

Poptávka